FAQ

Cele mai frecvente intrebari despre Yeastrol (Yeast Candida Control)/

1. Cum sa folosesc Yeastrol (Yeast Candida Control)?

Adultii si copiii peste 12 ani ar trebui sa elibereze 2 pufuri sub limba de 3 ori pe zi. Copiii sub 12 ani: trebuie consultat un medic inainte de administrare.

Precautii: tineti departe produsul de joaca copiilor. Daca sunteti insarcinata sau alaptati, intrebati medicul inainte de folosire.

2. Care sunt Ingredientele?

Fiecare ingredient din Yeastrol (Yeast Candida Control) a fost ales de experti in domeniul homeopatiei. Stiinta homeopatiei, veche de peste 200 de ani, se bazeaza pe premiza ca anumite substante naturale pot stimula vindecarea proprie a sistemului – permitand corpului sa se vindece singur. Homeopatia este un sistem unic in medicina deoarece ingredientele sunt folosite la nivele netoxice, fara efecte negative.

Yeastrol (Yeast Candida Control) este 100% natural, sigur si nu are nici o interactiune cu vreun alt medicament care il luati.

Fiecare ingredient a fost ales pentru formula sa unica atat pentru a inlatura disconfortul si multiplele simptome asociate cu infectiile cu Candida. Sistemul nostru de eliberare sublinguala este metoda preferata pentru intrebuintarea produselor homeopatice.

Folosirea ingredientelor homeopatice se bazeaza pe avantajele lor homeopaitice descrise in Homeopathic Materia Medica,dar pentru a afla mai multe detalii accesati sectiunea Ingrediente din meniul nostru.

3. In cat timp imi vor ajunge produsele?

Produsele ajung la dumneavoastra la o zi dupa ce ati comandat. Comenzile sunt trimise prin curier rapid sau posta, iar pentru transport se percepe o taxa de 10 lei(TVA inclus) in cazul comenzilor trimise prin posta si de 20 lei (TVA inclus)in cazul comenzilor trimise prin curierat, iar plata se face rambus in momentul ridicarii coletului de la posta sau de la curier.

In cazul comenzilor trimise prin curier termenul de livrare poate fi intre 1 si 3 zile lucratoare si 2-7 zile lucratoare in cazul expedierilor prin posta , depinzand in exclusivitate de conditii legate de modalitatea si firma de transport , coletele fiind expediata in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii sau in prima zi lucratoare , in cazul weekendu-lui sau Sarbatarilor legale.

4.Coletul este impachetat discret ?

Da.Absolut toate coletele sunt impachetate in hartie maro ,fara a se vedea vreo referire la continut.

5.Cum pot sa comand?

Puteti comanda telefonic la 0744569069.Puteti sa ne trimiteti un mail la comanda@sanatatesexuala.ro cu datele dumneavoastra si cantitatea dorita .Puteti sa ne contactati pe YahooMessenger la adresa sanatatesexuala @yahoo.com

O alta solutie este sa completati formularul de comanda de pe site si sa comandati online